středa 26. listopadu 2014

První pořádný rande: Dvě věže (ok, jen jedna)

(První díl)
(Druhý díl)

Zoologická zahrada je dobrým výletním místem, když se tam vydáte poprvé. A pak už nikdy víc. Pozorování zvířat při spánku spravedlivých nebo při okázalé masturbaci se nedá dělat donekonečna na tom samém místě. Pán a Paní situace už viděli celkem dost zim a tím pádem i celkem dost letních období těžkých let dospívání. A také tím pádem byli v zoo nesčetněkrát.

Tudíž šli přesně tou trasou, kterou se jíti má. Viděli neviditelné medvědy, Za oroseným sklem rozpoznali obézní hrošíky. Nenechali se rozesmát černým opičákem , který se oddával sebehaně takovou vervou, jakou smrděl (intenzivně). Z dálky si ukazovali přiteplené pelikány. Pán situace machroval, když ve stádu poznal žirafu Rotschildovu. Paní situace se nenechal jen tak okouzlit a pořád jen fňukala, že by si dala punč a hodinu s tím děckem, co za nima neustále řvalo. "Jak jako hodinu?" otázal se její milý s neskrývaným odporem. "Vždyť je pod zákonem!" tiše křičel. Paní situace mu vysvětlila, že je debilek a že by chtěla mít hodinu, labyrint, plamenomet a to děcko by po tom bludišti pronásledovala. Pán situace ji nikdy nemiloval víc.

Jak spolu vypochodovali od žiraf a slalomem se vyhýbali hovnům od všudeseroucích nosálů, vztyčila se před nimi věž. Olomoucká zoo se může pyšnit hromosvodem uprostřed svého animálního království. A na tuto rozvrzanou herku se můžou návštěvníci podívat, aby viděli lesy vůkol. Moc toho jinak vidět není. Kdyby nad věží aspoň kroužili orli. Ale tady maj leda vycpaný poštolky. Možná je přivázat k provázku a nějakýho brigádníka za pivo a rum nechat točit s dávno mrtvým dravcem nad hlavama uřvanejch dětí. Tuhle díru na trhu je třeba zaplnit. Stejně jako žaludek Paní situace, kterej přes tři vrstvy oděvu řve po něčem teplým. Ještě že pod věží je bistro. Který se rekonstruuje každej rok.

Uvnitř ve vývařovně pod věží bylo narváno. Všechny dva stoly obklopily dvě dvojice lidí, že tam téměř nebylo k hnutí. Naši hrdinové se protlačili k pultu. Pán situace si vzpomínal, jak to tu kdysi vypadalo úplně jinak a jak každé jídlo mělo infantilně retardovaný název. Párek v rohlíku s pitím bylo žirafí menu. Hamburger (horkej jak hajzl) s pitím bylo medvědí menu. Svoje menu tady neměl akorát tchoř a to asi jen proto, že cateringová společnost už nepřišla s ničím novým z pochybnýho masa, co by se dalo narvat do starých housek a vzápětí do mikrovlnky z pekel.

"Dáme si červenej a bílej punč, prosím," řekla vychovaná dáma Paní situace.

A víte, co ta žena za pultem zahlásila dozadu? Schválně... Jaký zvíře je červený a jaký bílý? Pokuste se myslet infantilně retardovaně a dejte odpověď. Odměnou vám bude... Buďme klasici: lízátko!

Žádné komentáře:

Okomentovat